Alutech design og kvalitet

Alutech garageporte

Alutech er vores foretrukne leverandør. Fabrikken i Minsk er en af europas største og mest moderne, med en højteknologisk produktion, der produceres ledhejseporte i en rigtig god kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Se 10 gode grunde til at vælge en Alutech port.

  

Kvalitet i alle detaljer giver tryghed i den daglige brug og sikkerhed for, at porten kan åbne og lukke, når du ønsker det.

Alutech's garageporte anvendes til private huse og garageområder, såsom hos boligforeninger eller andre boligkomplekser.

En ledhejseport er smuk at se på, nem og ufarlig at betjene i slags vejr. Kombinerer du en ledhejseport med en portautomatik, bliver det ikke nemmere.

Alle portene leveres med portpaneler i 2 tykkelser, 40 mm eller 45 mm, uanset om du vælger den eksklusive Komfort garageport eller den lidt billigere Basis garageport.

Garageportene kan tilpasses næsten ethvert behov. Vi har et stort udvalg i farver og designs. Derudover har vi tilbehør og ekstra udsmykninger til porten, herunder; dekorerede vinduer, nøgle-låse, ventilationer, automatikker og meget mere.

Læs meget mere om Alutech garage- og ledhejseporte her