Alutech design og kvalitet

Alutech garageporte

ALUTECH blev grundlagt i 1996 i samarbejde med den tyske portproducent HÖRMANN, i dag er ALUTECH en del af HÖRMANN-GRUPPEN.

Vi køber ind direkte på fabrikken og får portene hjem uden fordyrende mellemled.

Alutech er vores foretrukne leverandør. Portene forhandles idag over det meste af verden, i mere end 65 lande. Fabrikken i Minsk er en af europas største og mest moderne, med en højteknologisk produktion, der produceres ledhejseporte i en rigtig god kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Kvaliteten taler for sig selv

  
 
 
 
 
   

Kvalitet i alle detaljer giver tryghed i den daglige brug og sikkerhed for, at porten kan åbne og lukke, når du ønsker det.

Alutech's garageporte anvendes til private huse og garageområder, såsom hos boligforeninger eller andre boligkomplekser.

En ledhejseport er smuk at se på, nem og ufarlig at betjene i slags vejr. Kombinerer du en ledhejseport med en portautomatik, bliver det ikke nemmere.

Alle portene leveres med portpaneler i 2 tykkelser, 40 mm eller 45 mm, uanset om du vælger den eksklusive Komfort garageport eller den lidt billigere Basis garageport.

Garageportene kan tilpasses næsten ethvert behov. Vi har et stort udvalg i farver og designs. Derudover har vi tilbehør og ekstra udsmykninger til porten, herunder; dekorerede vinduer, nøgle-låse, ventilationer, automatikker og meget mere.

Læs meget mere om Alutech garage- og ledhejseporte her